Multitudinea de sortimente delicioase ce ajunge în ceașca dumneavoastră, a parcurs un drum fascinant și complex. A crescut în cel mai fertil și curat sol, a fost selecționată de cele mai talentate mâini, transportată peste mări și țări și prajită sub supravegherea unor adevarați maeștrii în tehnica prăjirii cafelei.

preparare - prĂjire - vending

  • Boabe culese cu grijă

    Selecționăm cele mai bune sortimente de cafea Arabica, Columbia Supremo și San Rafael Tarazu din Costa Rica și le preparăm cu respect față de metodele tradiționale, dar cu tehnologie de ultimă oră.
  • Trezirea Aromei

    Cafeaua este prajită folosind tehnologia cu aer cald, Termo Two. Un jet de aer fierbinte încalzește boabele uniform, caramelizând zaharurile și declanșând o aromă fină, fără riscul afumării sau arderii.
  • La birou sau acasă

    Chiar dacă aveți un mic magazin sau un mare restaurant, un spital sau o clinică privată, un mic coafor sau un salon de frumusețe renumit, o mică afacere de familie sau chiar o familie numeroasă - oricare ar fi nevoile dumneavoastră când vine vorba de cafea, noi avem soluțiile și vă stăm la dispoziție cu o gamă largă de automate de cafea, expresoare și nenumărate accesorii ce vin alături de cafeaua noastră unică.